Vijfhuizenberg 81

ROOSENDAAL
€ 549.000,- k.k.

Omschrijving

Dit soort objecten zal je bijna niet meer vinden dus pak je kans nu het nog kan ! Een fijne knusse woning met een aangebouwde tuinkamer,(eventueel te verbouwen tot woonkeuken, waardoor de huidige keuken een badkamer kan worden en de huidige badkamer een washok) een grote volledig geïsoleerde schuur/ loods (die voor vele doeleinden te gebruiken is, veel grond (bijna 2800 m2 met een woonbestemming) waar van alles mee mogelijk is bijvoorbeeld een paard aan huis. (de huidige eigenaresse houdt van dieren) en toch vlakbij het centrum 1,5 km van een middelgrote stad. Dat betekent het rijke boerenleven combineren met het gemak van alle voorzieningen van de stad Roosendaal. De mogelijkheden zijn ontelbaar te noemen. Grond is schaars !
De vanaf vraagprijs voor deze woning met toebehoren aan de Vijfhuizenberg bedraagt €549.000,- kosten koper en daarvoor krijg je heel veel waar voor je geld.

WOONHUIS

Het woonhuis heeft een knusse woonkamer met een extra gaskachel naast de cv aansluiting, een fijne landelijke keuken, een net toilet, een badkamer, een tuinkamer/serre en twee flinke slaapkamers die eventueel naar 3 kamers kunnen worden omgebouwd. Bovendien is nagenoeg alles voorzien van dubbel glas en/of rolluiken. De grote slaapkamer heeft kunststof kozijnen. De meterkast is nieuw en van alle gemakken voorzien. Er is overal niet bespaard op extra elektriciteitsaansluitingen.

Verder is er sprake van heel veel privacy met bovendien een grote voortuin met een losse oprit en een poort waar vele auto’s kunnen worden geparkeerd. De voortuin heeft een wateraansluiting en op 3 plekken stopcontacten, waaronder 1 naast de poort als voorbereiding op een eventuele elektrische poort.

LOODS / SCHUUR

De achter de woning gelegen zeer grote schuur van 60 m2 is voor vele doeleinden te gebruiken en is recentelijk geheel gerenoveerd met aluminium openslaande deuren, kunststof draaikiep ramen en is geheel geïsoleerd. Er zijn voorzieningen aanwezig voor een toilet/douche, een keuken, en een wasmachine afvoer.
De schuur is geheel gestukt en geschilderd incl. vloer en heeft een aparte meterkast met 3 fase stroom. Er is zelfs sprake van een gasaansluiting. Aan deze schuur zit ook nog een deel paardenstal/carport gebouwd en is voorzien van elektra en licht en een driefase stopcontact voor het opladen van bijvoorbeeld een elektrische auto. Je zou eventueel dit deel kunnen verbinden met het woonhuis waardoor er een zeer grote woning ontstaat. Ook zijn er ongetwijfeld mogelijkheden voor een aanleunwoning of het creëren van een zorgboerderij. Misschien een kantoor of een winkel aan huis. Uiteraard moet dit qua vergunning voorgelegd worden aan de Gemeente Roosendaal voor alle zekerheid.
Op het perceel rust een woonbestemming en er is geen plicht tot het houden van een bedrijf zoals op diverse plekken op de Vijfhuizenberg wel van toepassing is. Voor dierenliefhebbers is dit sowieso een perfecte locatie.

ACHTERTUIN(EN)

Achter de loods c.q. schuur ligt een tweede terras en een grote hoeveelheid grond waar je van alles mee kunt doen, variërend voor het houden van dieren, het hebben van een grote moestuin, een grote speeltuin voor je (klein)kinderen, het maken van een groot zwembad, tot het creëren van een parkachtige zeer grote tuin. Er zijn meerdere waterpunten aanwezig en er is sprake van een grondwaterput. De bedoeling is dat de hekken voor de huidige dieren worden verwijderd door de verkoopster, maar is bespreekbaar.
Inzake een deel grond achter de huidige buren gelegen is er nog overleg met enkele buurtbewoners maar dit heeft nog niet tot het gewenste resultaat geleid.

EXTRA BIJZONDERHEDEN

Er zijn zonnepanelen aanwezig. Op het terrein liggen diverse voorzieningen voor dieren die gedeeltelijk zullen worden meegenomen. De achtertuin grenst aan een spoor waar vrijwel zeker nog een wal van 2 meter zal worden gebouwd echter is nog niet bekend wanneer. Deze woning met toebehoren kent een optimale privacy. Over de overname van diverse zaken zoals een grote vijver met Koi karpers moet nog gesproken worden. Zoals eerder aangegeven is er hier sprake van een uniek object.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 549.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Bouwjaar
1906
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Tuin

Type
achtertuin, voortuin

Woonhuis

Kamers
4
Slaapkamers
2
Verdiepingen
3
Woonopp.
111 m²
Inhoud
284 m³
Perceelopp.
2.788 m²
Ligging
aan rustige weg

Energie

Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
c.v.-ketel

Garage

Type
geen garage

Berging

Type
vrijstaand steen
Voorzieningen
voorzien van elektra, voorzien van water
Isolatie
dubbel glas

Foto's

Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81Vijfhuizenberg 81